Hoppa till innehåll

Check out this cool parallax scrolling effect. Plus, you can change the background image.

Om Oss

Genuint hantverk av högsta Kvalitet!
Det syns, Det känns

Golfbana
Kyrka
Maskindetalj
Kommun
Ridsport
Privat
Vi hjälper dig!
I södra Sverige, mitt i vackra småländska Vetlanda finns vi på Vetlanda Gjuteri AB. Vi är ett genuint hantverksföretag med lång och bred erfarenhet av olika gjutna produkter. Företaget har visat en stadig utveckling sedan starten 2001. Detta skapar en trygg och inspirerande arbetsplats för våra medarbetare och en pålitlig och långsiktig leverantör till Dig som kund. Vi är också ett familjeföretag, där familjen representeras av Rolf Nilsson och Jimmy Nilsson. Företagets hemmamarknad är Sverige även om många kunder återfinns i Europa. Alla våra produkter finns representerade under våra tre varumärken; • Silverline™ – sandgjutna aluminiumprodukter. • Brassline™ – sandgjutna mässingsprodukter. • Parkline™ – sandgjutna aluminiumprodukter till park och kyrka. Dessa varumärken erbjuder allt ifrån detaljer till möbel- och maskinindustrin, stallplaketter, vägvisare, informationstavlor till heltäckande skyltsystem. Vi erbjuder marknaden plangods, maskingods eller tredimensionella objekt. I våra gjutningsprocesser använder vi prioriterat sandgjutning. Materialen är mestadels aluminium eller mässing.

Vi gör vad vi kan för att hjälpa dig med just dina önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

YOUR SKILL #1

Procentuell Tillverkning

Procentuell Tillverkning

Arbete

HÖR AV DIG!

Vi sätter dig i fokus. Här ansiktena bakom rösten för dig som ringer!

Samarbetspartners

Här är kommentarer från några av våra samarbetspartners.

Vi skulle byta skyltprofil på hela vår golfbana och var ute efter något speciellt. Tillsammans med Vetlanda Gjuteri fick vi fram exakt den produkt vi ville. Vi som klubb är mycket nöjda med resultatet och kan bara varmt rekommendera Vetlanda Gjuteri!
Kungliga Drottningholms GK

Stefan Andorff

När vi bestämde oss för att köpa nya teeskyltar och hänvisningsskyltar till golfbanan i Spanien, inventerade vi marknaden grundligt, både i Sverige och utanför Sverige. Valet av leverantör föll slutligen på Vetlanda Gjuteri. När nu alla skyltar är på plats sedan en tid tillbaka, kan jag konstatera att vi haft ett trevligt samarbete med Rolf och Jimmy på Vetlanda Gjuteri, och att allt fungerat på allra bästa sätt!
Los Naranjos GC

Christer Sörensson

Vi valde att samarbeta med Vetlanda Gjuteri AB vid framtagande av alla skyltar av flera anledningar. Stort engagemang och flexibilitet vid diskussioner om materialval, färg och form. Detta i kombination med hög kvalitet och säker leverans har givit oss stort förtroende för företaget och dess medarbetare.
PGA National Sweden

Ove Sellberg

Bilder och information om våra produkter

Hör av dig!

Frågor, kommentarer eller något annat. Hör av dig till oss så skall vi hjälpa dig!