Hoppa till innehåll

Skyltar till Kyrka

Kyrka

Kyrkan, en lugn och trivsam plats. Vårt skyltsystem Parkline passar väl in på detta. Stilren och minimalistisk design i symbios med den gedigna och vackra sandgjutna aluminiumet.
Vi har skyltar till hela kyrkområdet. Kyrkogården, Församlingshemmet eller Parkeringen. Den röda tråden som skapas genom Parkline uppskattas av besökarna och förenklar navigeringen på området. Skyltsystemet ger ett sobert intryck som välkomnar.

Skyltar till alla kyrkans områden

Att skylta på rätt sätt är inte alltid det lättaste, men det är viktigt för att besökarna skall hamna rätt. Självklart kommer vi gärna och hjälper er att hjälpa besökarna när det gäller skyltning av er kyrkomiljö.

Askgravlundsskyltar och Minneslundsskyltar

Skyltar till askgrav- och minneslundar har på senare år växt enormt.
Vi har idag ett 10 tal olika former, varianter, storlekar. Allt från rektangulära till åttakantiga. Kanske passar någon av dessa modeller in hos er, om inte, så tar vi fram en modell, form och storlek som ni själva är med och bestämmer. Ni får precis den skylt ni söker!

Informationsskåp

En av de produkter som på senare tid verkligen uppskattats är våra fina informationsskåp, LED-belysning, magnetisk baksida, kvalitetsglas och självklart låsbart är några av de egenskaper som uppskattats.
Att snyggt kunna få församlingens eller kyrkans namn eller kanske Svenska kyrkans logotype på överskylten gör den personlig för varje ställe.

Priser

Vi har tagit fram ett dokument för att visa prisbild på våra vanligaste produkter. Saknas en produkt du vill veta pris på? Hör av dig!

Prisöversikten hittar du här!

Nedan ser du några av de skyltar som pryder och informerar i kyrkomiljö!

Ring oss, så hjälper vi er hitta en plan som tar er kyrka till nästa nivå i skyltväg.

Tillbaka till våra produkter